Kesintisiz tv izle | Kesintisiz canlı tv izle | Donmadan tv izleme sitesi | internetten Tv izle | Canli atv izle | Kesintisiz canli tv izle | televizyon izle | canlı yayın akışı com tr


Merhamet Kanal d canlı izle Cumartesi 1700

Merhamet Dizisi Cumartesi günü Kanal d televizyonunda saat 17:00 da başlayacaktır canlı kanal de izle ve kesintisiz kanal d izlemek için lütfen burayı tıklayınız.

Merhamet dizi Saati : 17:00 - 19:00 (120 dakika)
Merhamet dizisi Türü : Dizi (Dram)
Merhamet dizisinin Oyuncuları : Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ ,Burçin Terzioğlu
Merhamet dizisi Yönetmeni : Gül Oğuz, M.Çağatay Tosun
Kanal D canlı yayın akışı nda Merhamet dizisini izleyebilirsiniz. 
Kaald nin sevilen dizilerinden Merhamette bu hafta  da duygusal ve heyecenlı dakikalar yaşanacak,
 en yakın arkadaşı çılgın sevimli Deniz’in partilerinden birinde, Narin’in hiç iyileşmeyen yarası, Deniz’in yurt dışından dönen güzel kız kardeşi ile elele kapıdan girer. Irmak bir bankanın genel müdürü yardımcısı olan Fırat ile çıkmaktadır ve niyetleri ciddidir. Aradan geçen onca yıl sonra Fırat, Narin’i tanımamış gibidir. Ancak geçmişten gelen ve Narin’in tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu huzurlu, güvenli hayatını altüst edecek olan başka gölge de bulunmaktadır. izlemek isteyen arkadaşların kanal d canlı yayın bölümünden kesintisiz ve hd kalitede ki kanal d yayını nını canlı olarak izleyebilirsiniz.
Merhamet dizisi oyuncuları
Özgü Namal Merhamet disizi
Sitemizde izlenmekte olan yayınların tüm Hakları Yayıncı Kuruluşlara aittir.
Yayıncı Kuruluş istediği Taktirde Sitemiz'den Kaldırılır yada Sitemize Eklenir. Eklemek istediğiniz tv ve radyo yayınlarınınızı Lütfen iletişim bölümümüzden iletiniz.
Copyright (DMCA) Sitede yer alan radyo ve tv yayın ve/veya logolarının içeriğinden www.canlitvi.blogspot.com sorumlu değildir ve hakları kendilerine aittir. www.canlitvi.blogspot.com 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Embed teknolojisini kullanarak kendi resmi sitelerinden yayın yapan tv ve radyo kanallarını biraraya toplamak için kurulmuştur. Bizim amacımız, resmi sitelerinden yayın yapan tv kanallarını bir araya getirerek daha kolay bir arama platformu sunmaktır. Kaldırmamızı talep ettiğiniz yayın ve/veya logo’yu iletişim sayfasından irtibata geçerek bildirebilirsiniz. En geç 7 iş günü içinde değerlendirilip gereken işlem yapılacaktır.

Canlı Tvizle Destekcileri

Internet Blogs Bookmark and Share Google PageRank DMCA.com ILK-10 Azeri Website Directory users online

Canlı tv izle : Türk televizyonları, televizyon, televizyon kanalları, televizyon izleme, canlı televizyon izle ve internetten tv izlemek istiyorum diyenlerin sitesidir. kaldırılmasını istediğiniz yayını veya logoyu lütfen bize iletişim den bildirin.